sömnig ZzzZzzZ..

Nu ska jag hoppa ner i snarklådan! :) Ha det bra så länge och sov gott allihopa.

NU: duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen :) Drar in ett inlägg sen igen och lägger ut en bild nu på lilla pappsen sen i helgen ;) En mycket pigg pappa? som jag saknar väldigt mycket:) puss


roliga tisdag :)

Har nyss ätit och sitter nu här vid datorn (som vanligt) ;) hehe! Sitter och väntar på att mina Vattenmeloner ska bli klara på farmville:D haha, dom är dock klara imorgon.. suck*
Har inte så mcyekt att skriva om just nu :) Skolan var väll OK, annars äre väll iget spec som har hänt.

Mysig måndagskväll

Nu har man städat rummet och bäddat rent i sängen och tänt ljus och doft"pinnar" i rummet! :) VANILJ. mums vad det luktar gott och känns fräsch här nu. Nu ska jag och M lägga oss och kolla på film och bara mysa.. så har inte tid att skriva något mer i bloggen nu ;) PUSS.


Lägger in en bild på mig oxå:) hihi.


Helgen är redan över? .. suck*

Jahapp, då har helgen förbi och nu innebär det att det är skola! Prov i matte imorgon och ett till matte prov på fredag. :) Efter det blir det praktik i Stöde på Knutshemmet i 1 vecka.. resten utav dem 6 veckorna blir v. 8-13 :) Helgen har varit helt OK, förutom att vi var tvungen att gå(!!) från först Haga till IP.. därefter gick vi från IP till Sördermalm till Minya. Man hade ju ont i fötterna när man kom fram iallafall. Lördagen gjorde jag och M. inte så mycket från början.. sen ringde Micke runt halv 11 och frågade om vi skulle ta en grogg med han och Anna. Självklart drog vi oss bort dit och hade lite trevligt:) Var hemma runt 4 på kvällen och gjorde toast och sen vart de snarklådan för fulla muggar! (Y) Söndagen sov jag mest hela dagen.. VAr hemma hos M.. men senare på kvällen for vi hem till mig och såg filmen Orphan.. och jag rekomenderar verkligen att se den filmen, sjukt bra! 9,5 av 10 verkligen. Lägger in en bild på självla "framsidan" av filmen. Nu snart blir det mat, så ska väll bege mig neråt och hjälpa mamsen och duka litt. :) Skriver sen.. pussss




propp mätt & laddad inför ikväll !!!

ja, då sitter man vid datan igen och ör propp mätt. Har ätit raclett idag :) Det är något fel på mobil-kabeln.. så lägger in bild imorgon! :) ganska häftigt faktiskt. Jaja, man kanske ska börja fixa sig och sen dra till evelina på förkrök kanske! :) Jag tittar in med ett inlägg när jag kommer hem. Hoppas ni inte saknarmig för mycket ;);)
HOPPAS PÅ EN RUSKIGT ROLIG KVÄLL IKVÄLL TJEJER.


fff

fredag den 13 .. gaaah!

fredag den trettonde idag ju! gisses :D haha, undra vad som kommer hända då. Nu ska jag dra iväg på skolan.. HÖRS NÄR JAG KOMMER HEM!:)


morgon pigg ??

Hejsan alla morgonpigga!

jag brukar ju inte vara så värst morgonpigg .. men nu vaknade jag så himla tidigt och jag börjar kvart i 12. Hm,vad gör man då? - jo, sätter sig vad datan och spelar lite farmville ;) kanon! nu tänkte jag gå ner och göra min lite frukost :) cya later!!!




tooodilo!

Sitter och spelar farmville hela dagarna, gör jag ens något annat? :S HM, man börjar ju undra????
Jaja, slänger in en bild på mig ;)




sommaren -08

Hej alla glada !!

Ja, jag tror jag har börjat på en ny blogg typ 3 eller 4 gånger. Och jag lär mig aldrig heller att hålla kvar den jag har och hålla update :) Ja, i min blogg kommer det nog stå om helgens bravader och helt enkelt lite allmänt! Kommer bli spännande att se hur länge denna blogg håller ;) men ska försöka hålla mig nu.. Hihi!
Och jag måste ju få medge att det ska bli väldigt roligt att se Modo spela på Gärdehov :) herregud, man får ju till att skämmas när man ser dom spela. INTE OK!!!

Tack till Sofie(faster) som gjorde min design! :) www.sgradin.blogg.se

Det var ju allt från mig ett tag fram över! :) Jag kikar in senare med ett inlägg innan jag kryper ner i snarklådan.

RSS 2.0